Smeštaj – Cenovnik

Gosti, koji očekuju udoban i harmoničan ambijent, čist banjski vazduh i blizinu izvorišta lekovitih voda, komforan smeštaj i kvalitetnu uslugu, borave i vraćaju se u VILU LENKA 2.

Osmišljavajući ambijent u apartmanima VILE LENKA 2, a u želji da boravak gostima učine što prijatnijim, domaćini su imali u vidu naučno utemeljena saznanja o asocijativnim i psihološkim svojstvima boja, kao i o njihovom uticaju na raspoloženje ljudi.

Tako su apartmani grupisani prema bojama, koje osim estetske, sadrže i psihološku i funkcionalnu komponentu i omogućavaju optimalnu interakciju gosta i prostora.

CENOVNIK – PROMOTIVNE CENE!

Trenutne promotivne cene rezultat su želje domaćina da boravak u VILI LENKA 2 svojim gostima učine što dostupnijim.
Ove umerene cene pri tom ni na koji način ne utiču na kvalitet smeštaja.

Cena DVOKREVETNOG APARTMANA za  smestaj do TRI DANA iznosi 30 eura. Za boravak duži od TRI DANA cena je 25 eura po danu.

Cena TROKREVETNOG APARTMANA za smmestaj do TRI DANA iznosi 45 eura. Za boravak duži od TRI DANA cena ke 30 eura po danu.

Osim ovoga, gosti plaćaju i boravišnu taksu, koja iznosi 90 dinara po osobi za jedan dan.

 

Za više informacija kontaktirajte nas na

mobilni telefon: 063 201-590

fiksni telefon: 026/522 350

Adresa:

Vila Lenka

Beogradska 12a

36210 Vrnjačka Banja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Privatni Smeštaj Apartmani Hoteli i Sobe